close
close

Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Studii geotehnice Bistrita

  Studii geotehnice

  Documentatii si studii geotehnice Bistrita pentru proiecte de constructii

  Studii geotehnice Bistrita

  Studii geotehnice

  Documentatii si studii geotehnice Bistrita pentru proiecte de constructii

  Pentru orice proiect de constructie este necesar un studiu geotehnic.  Terenul pe care se construitese, prin valorile pe care le da pune bazele documentatiei necesare pentru orice proiect de constructii. Specialistii nostri va pun la dispozitie studiul si documentatia necesare, precum avize geotehnice sau monitorizare geotehnica.

  In cadrul procesului de studiu geotehnic se parcurg diferite etape cum ar fi forajele geotehnice prin care se aduna probe din sol, analiza in laborator a probelor adunate in scopul determinarii naturii mecanice a terenului, iar pe baza datelor adunate se ajunge la intocmirea studiul geotehnic.

  Studii geotehnice de calitate inseamna un proiect de constructie optim, sigur si chiar economic de cele mai multe ori deoarece constructia ulterioara nu va presupune supradimensionarea structurii de rezistenta ca masura de compensare a situatiei unui teren nepropice care nu a fost investigat corespunzator printr-un studui geotehnic corect.

  Galerie foto:

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.