close
close

Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Autorizare constructie Bistrita

  Procesul de autorizare si autorizatia de constructie

  Etape autorizare constructie Bistrita. Certificat de urbanism Bistrita. Studii geotehnice Bistrita

  Autorizare constructie Bistrita

  Procesul de autorizare si autorizatia de constructie

  Etape autorizare constructie Bistrita. Certificat de urbanism Bistrita. Studii geotehnice Bistrita

  Etape in procesul de autorizare a constructiei

  Certificatul de urbanism (CU)

  Solicitarea unui  Certificat de Urbanism se face  la primaria localitatii in care se afla terenul pe care urmeaza a se ridica constructia. Acesta este un act cu caracter  informativ pe baza caruia vei sti conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a obtine autorizatia de construire.

  Ce acte sunt necesare? 

  • actul de proprietate
  • planurile cadastrale
  • cererea tip
  • taxa
  • memoriu tehnic 
  • planuri

  Studiu geotehnic

  Caracteristicile exacte ale terenului pot fi aflate doar pe baza unui studiu tehnic. Avem aparatura necesara si pecialisti pentru efectuarea de studii geotehnice. Pe baza acestora proiectantul va avea datele necesare pentru a dimensiona si proiecta fundatia imobilului.

  Realizare proiect

  Apeleaza la specialistii nostri in proiectare. Vezi mai multe detalii aici. Elaboram proiecte de autorizare si proiecte tehnice pe baza certificatului de urbanism si a studiului geo.

  Avize de amplasament

  Pentru autorizatia de construire ai nevoie de avizul de mediu si avizele de la furnizorii de utilitati (apa, electricitate, gaz etc)

  Autorizatia de construire

  Acum, cu toata documentatia pregatita in pasii anteriori putem solicita Primariei autorizatia de construire. Avizarea proiectului la Biroul de Urbanism iti permite sa incepi lucrarile de constructie.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.