close
close

Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Ingineri si arhitecti cu experienta

  Despre noi

  Servicii de cadastru, topografie, proiectare, avizare drumuri, studii geotehnice si expertize judiciare Bistrita

  Ingineri si arhitecti cu experienta

  Despre noi

  Servicii de cadastru, topografie, proiectare, avizare drumuri, studii geotehnice si expertize judiciare Bistrita

  Experienta si profesionalism

  Suntem Map Cad Proiect din Bistrita, o echipa de ingineri, arhitecti si proiectanti cu o vasta experienta in servicii de cadastru, topografie, proiectare, avizare drumuri, studii geotehnice si expertize judiciare. 

  Indiferent de complexitatea proiectelor, ne implicam si urmarim satisfacerea clientilor nostri. 

  Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta calificare precum si subanteprenori de specialitate, cu experienta acumulata in lucrari cu caracter deosebit:

  • INGINERIE CIVILA , CAI FERATE SI DRUMURI
  • INGINERIE GEODEZICA
  • INGINERIE HIDROTEHNICA
  • CADASTRU
  • ARHITECTURA

  De ce Mapcad Proiect?

  Punem pe primul loc nevoile clientilor noatri. Investim mereu in aparatura si tehnologie de inalta calitate necesara serviciilor desfasurate. Ne adaptam din mers si urmarim sa fim mereu printre cei mai buni.

  Oamenii sunt cheia succesului nostru. Avem specialisti cu vechime renumiti pentru seriozitatea si competenta demonstrata de-a lungul timpului.

  HOW –Facem lucrurile corect, meticulos.
  WHY – Facem ceea ce stim cel mai bine sa facem, facem ceea ce ne place.
  MOTTO - "Impreuna spre bine oricat de greu ar fi".

  Etica si integritate

  Oamenii sunt cei care dau valoare lucrarilor, motiv pentru care vom continua sa oferim aceleasi servicii la un grad de calitate inalt si la preturi corecte.

  Ne executam lucrarile in maxima siguranta si in conformitate cu toate normele legale in vigoare. Folosim cele mai noi tehnologii si aparatura software si ne specializam continuu pentru a ne putea prezenta onorabil la licitatiile publice.

  Portofoliul nostru de lucrari este garantia serviciilor oferite. Ne respectam termenele si suntem promti atat in relatiile cu persoanele fizice cat si in relatiile cu persoanele juridice.

  Misiunea Mapcad Proiect

  Ne tratam cu respect partenerii, locul de munca si misiunile incredintate. Intelegem responsabilitatile care deriva din serviciile oferite si contribuim pozitiv la imbunatatirea serciviilor de  cadastru, topografie, proiectare, avizare drumuri, studii geotehnice si expertize judiciare in Bistrita.

  Vom continua sa fim aceeasi parteneri de incredere. De la consultanta la executie, vom urmari intotdeauna calitatea si ne vom ajuta clientii sa mentina si sa creasca valoarea investitiilor facute.

  Folosim echipamente de ultima generatie pentru a oferi servicii rapide si de maxima acuratete
  Indiferent de marimea sau complexitatea proiectului, ne implicam in egala masura.
  Oferim servicii extinse clientilor nostri. Salvam timp. Economisim bani.
  Avem experienta necesara pentru a inova si a deschide noi drumuri in domeniu.
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.